Produse alese cu grija pentru tine!

ALBI.ro este un magazin online ce oferă pe piața românească o gamă variată și atent selectată de produse alimentare Spaniole: mezeluri, brânzeturi, conserve de legume. Cu o experiență de peste 15 ani în import și distribuție de alimente, echipa ALBI a ales cu grijă produsele prezentate ție de la producători și furnizori cu tradiție în țăra lor de origine, Spania.
m
10000

Clienti multumiti

5

Ani de experienta

10000

Produse vandute

30

Angajati

 1. Despre Noi

  ALBI.ro este un proiect  al firmei Dion Distribution International S.R.L., importator și distribuitor în industria FMCG (Fast Moving Consumer Goods) activ pe piața românească din anul 1994. O afacere de familie ce se axează pe vânzarea de produse alimentare deosebite, achiziționate de la furnizori străini, îndelung verificați.

  Citeste mai mult
 2. Prețuri competitive

  Lucrăm permanent cu furnizorii noștri pentru a elimina costurile de distribuție inutile și pentru a asigura clienților cel mai bun preț posibil.

  Citeste mai mult
 3. Încântarea clienților noștri

  Ne dorim să-i servim pe clienții noștri într-un mod competent și eficient. Știm că am dobândit multe cunoștințe în ultimii 15 ani care ne ajută să oferim produse de înaltă calitate și un preț competitiv. Avem propria echipă ALBI de vânzări în București astfel încât livram comenzile dumneavoastra în termen de maxim 48 de ore. 

  Citeste mai mult
 4. Produse alese cu grija pentru tine!

  Magazinul virtual ALBI.ro se adresează direct cumpărătorilor de pe piața românească care prețuiesc bunul gust, care vor să descopere specialități culinare inedite și să se bucure de o nouă experiență comfortabila de cumpărături.

  Citeste mai mult

Produse

Produse

de jambon

Cumpara acum

Contact

Telefon:+4 0722 599 854

Fax:+4 021 210 78 52

Adresa: Aleea Circului nr.1, Bl.1, sc.J,
ap.11 sector 2, Bucuresti, Romania