TERMENI SI CONDITII

 

Compania care administreaza site-ul www.artisan ingredients.ro , numit in continuare „_____________ este SC Artisan ingredients, cu sediul in Bucuresti, jud Bucuresti, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/9188/2014 si avand Codul Unic de Inregistrare: RO 33453296

__________________ este un magazin on-line care comercializeaza ingrediente pentru cofetaria, patiserie si ulilizari casnice, candy bar.

Efectuarea unei comenzi pe site-ul www.artisan ingredients.ro reprezinta acordul dumneavoastra cu termenii si conditiile din aceasta pagina.

 

1. Inregistrarea ca utilizator
Site-ul ________________ poate fi accesat faraa fi obligatorie inregistrarea ca utilizator (creareaunui cont de utilizator pe Site), insa pentru a beneficia insa de anumite serviciioferite de Site, precum achizitionarea produselor oferite de acesta, primireanewsletterului _______________, beneficierea de reduceri sau promotii, sau verificarea situatiei unor comenzi proprii, vatrebui sa va inregistrati ca utilizator (sa va creati un cont de utilizator peSite). Inregistrarea ca utilizator presupune acceptarea prealabila de catredvs. a Termenilor si Conditiilor de utilizare a _______________ si a Politicii deConfidentialitate a acestuia. Aceste reglementari constituie baza contractualaa raporturilor dintre utilizatori si Societate.
Intrucat prevederile Termenilor si Conditiilor de utilizare si ai Politicii deConfidentialitate pot fi modificate, va rugam sa le revedeti periodic. In conditiile in care nu veti mai fi de acord cu prevederile acestora, va rugam sa nu mai accesati/folositi serviciile _____________.
Daca folositi acest Site, sunteti de accord cu privire la pastrarea confidentialitatii datelor de acces in contul dvs. de utilizator, creat pe site si sunteti de acord sa va asumati responsabilitatea pentru toate activitatile efectuate din contul dvs. de utilizator, creat pe Site.
________________ poate vinde produse adultilor, care sunt autorizati sa efectueze plati online cu cardul sau prin orice alta metoda de plata acceptata de ____________. Daca aveti mai putinde 14 (paisprezece) ani, puteti achizitiona produsele _______________, numai cu ajutorul unui parinte sau tutore.
_______________________ isi rezerva dreptul de a inchide conturi de utilizatori, de a modifica sau elimina texte, imagini, hyperlinkuri, sau de a refuza vanzarea de produse, la propria sa discretie.

2. Datele Personale
Prin inregistrarea ca utilizator al ____________ va vom solicita o serie de date personale, precum numele si prenumele, adresa de email, data nasterii dar si alte informatii cu caracter personal, care sa permita identificarea dvs. cautilizator al serviciului ______________. De asemenea, pentru a va abona la newsletterul ______________ va trebui sa ne comunicati o adresa de e-mail valida precum si alte date legate de dvs. Va rugam sa accesati pagina incare va este prezentata Politica de Confidentialitate pentru a va informa cuprivire la informatiile colectate de _______________, cu privire la modul in care sunt folosite acestea, precum si la drepturile cu privire la protejarea intimitatii dvs.

3. Procedura de cumparare
Pentru a cumpara si intra in posesia produselor oferite spre vanzare pe _______________ este necesara parcurgerea urmatoarelor etape:
– identificarea si alegerea produselor
– inregistrarea dvs. ca utilizator al ________________
– efectuarea platii produselor. Plata se efectueaza online sau prin transferbancar/ordin de plata, in conditiile reglementate la subpunctul 5. iar costul final va contine pretul produsului comandat cu TVA inclus, pretul livrarii si,daca este cazul, pretul timbrului verde, in conformitate cu dispozitiile HG448/2005.
– livrarea produselor comandate si achitate va fi insotita, daca este cazul, decertificatul de garantie, de certificatul cu privire la service-ul post-vanzareasigurat de catre producator/importator/distribuitor si/sau alte certificatedaca este cazul.
Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe _________________, suntetide acord cu forma de comunicare (telefonica sau prin e-mail) prin care Site-ulisi deruleaza operatiunile.

4. Cum cumpar

5. Preturile
Cu exceptia cazurilor in care este prevazut altfel, preturile produselorafisate pe ____________ reprezinta preturile finale de cumparare si includ TVA:

Taxa pe valoare adaugata valabilă în Romania este de 9% pentru ingrediente de cofetaria, patiserie

Preturile finale de cumparare pot fi preturi sugerate de catre producatori sau furnizori, sau pot fi estimate in functie de preturile standard practicabile la nivelul industriei produsului comercializat. Preturile finale de cumparare pot sa nu reprezintecele mai competitive preturi de pe un anumit segment de produse sau pentru o anumita perioada.

6. Metode de plata
Pentru efectuarea platii produselor comandate, puteti alege dintre urmatoarelemetode de plata: transfer bancar/ordin de plata sau numerar/cash la livrare. Daca ati ales ca metoda de plata transferul bancar/ordin de plata, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda plasata si va ofera informatiile relevante pentru comanda si plata. Aceste informatii le veti primi si prin e-mail, sub forma unei facturi (detalii in cap. VII.2.1). Daca ati ales sa platiti numerar/cash la livrare, dupa plasarea comenzii veti primi prin e-mail informatiile relevante pentru comanda dvs., sub forma unei facturi, urmand sa efectuati plata produsului catre persoana care efectueaza livrarea.

Taxele de livrare se calculeaza in functie de greutatea coletului si adresa de livrarea. Taxele de livrarea pornesc de la 7,85 RON pentru 1 Kg (pentru Bucuresti si comenzile achitatea cu OP) iar pentru comenzile cu livrare in tara, tacele de livrarea incep de la 9,16 RON.

7. Cum cumpar si platesc produse de pe site-ul ________________ printransfer bancar/ordin de plata?
Puteti cumpara produse prin _________________ urmand 3 pasi:
a. Selectati produsul pe care doriti sa-l achizitionati si apasati pe linkul\"Comanda acum\".
b. Introduceti/confirmati datele dvs. personale.
Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii plasate de catre dvs. Va rugam sa completati corect formularul si sa indicati persoanele catre care se face facturarea si livrarea. Adresa de e-mail are importanta extrema deoarece informatiile legate de comanda si produsele comandate vor fi transmise prin e-mail. O adresa de e-mail incorecta incetineste intregul proces de comanda. Mai mult de atat, Societatea nu va putea sa va contacteze si sa va informeze asupra starii comenzii dvs. Daca adresa de livrare nu este aceeasi ca adresa de facturare, indicati acest lucru prin debifarea optiunii. Adresa pentru livrare este aceeasi cu adresa de facturare de la sfarsitul formularului. Alegeti metoda dorita de plata si confirmati datele alegand \"Pasul urmator\". Daca adresa de livrare,sau adresa de facturare, sau ambele adrese nu sunt aceleasi cu adresele pe care le aveti inregistrate in contul de utilizator de pe Site, inainte de a trece la urmatorul pas din procesul de plasare a comenzii, introduceti adresele de facturare si/sau de livrare valabile pentru comanda respectiva. Daca ati ales metoda de plata Transfer bancar/ordin de plata, veti primi prin e-mail o factura cu toate datele privitoare la comanda dvs., urmatorul pas fiind efectuarea platii in cel mai scurt termen. In procesul efectuarii platii prin transfer bancar/ordin de plata, trebuie sa mentionati la sectiunea Detalii de plata a ordinului de plata, numarul facturii primite prin email, care reprezinta confirmarea comenzii plasate. Dupa efectuarea platii prin transferbancar/ordin de plata, va rugam sa ne trimiteti o confirmare de plata la adresa vanzari[at]c-shop.ro, in maximum 24 de ore.

8. Garantie si service postvanzare
Pentru orice detalii legate de garantie va rugam sa contactati departamentul deservice. Toate produsele comercializate au o garantie de 2 ani ce poate fi prelungita prin pachetele de garantie extinsa cese pot cumpara pe acest site.

9. Descrierea si returnarea produselor
Ne dorim sa ne ridicam la inaltimea asteptarilor dumneavoastra prin calitatea ridicata a produselor noastr, insa daca se intampla ca un produs oferit de _______________ este diferit fata de descrierea aferenta acestuia de pe Site, il puteti returna respectand prevederile Politicii de returnare a produselor a Site-ului si in conformitatecu legislatia romana in vigoare.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului, in conformitate cu dispozitiile Ordonantei nr.130/2000.

In cazul in care intelegeti sa valorificati acest drept aveti urmatoareleobligatii:
– de a returna produsul cumparat, in ambalajul original, nedeteriorat, pecheltuiala dvs.
– de a returna produsul cumparat in stare de functionare, nedeteriorat, instarea in care v-a fost livrat.
Consumatorul nu poate returna urmatoarele produse achizitionate, cu exceptia cazurilor in care partile au convenit altfel:
– certificate de garantie extinsa;

10. Recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut
Utilizatorii pot posta recenzii, comentarii sau alte tipuri de continut;trimite sugestii, idei, pune intrebari, propune articole sau, alte tipuri de materiale, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen,amenintator, defaimator, nu incalca dreptul la intimitate sau legea cu privirela protejarea proprietatii intelectuale; nu contine virusi informatici,comunicari comerciale, politice, care instiga la ura sau intoleranta pe motiveetnice, religioase, rasiale, de orientare sexuala, mesaje colective sau alteforme de�  spam. In vederea postarii de recenzii, comentarii, comunicari sialte tipuri de continut, nu puteti folosi adrese de e-mail sau identitati false. ________________ isi rezerva dreptul, dar nu are obligatia de a elimina sau edita toate tipurile de continut postate de catre utilizatori si nu areobligatia de a revedea periodic acest continut. Odata cu postarea de recenzii,comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe ____________, transmiteti,in afara cazurilor in care Societatea indica altfel, drepturile de proprietate intelectuala, in mod neexclusiv, perpetuu, irevocabil, asupra materialelor postate.Societatea are dreptul de a modifica, reproduce, transmite, adapta, publica,distribui materialele postate de catre utilizatori, prin orice mijloc decomunicare in masa, din orice tara. Prin postarea de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe _________________,cedati dreptul Societatii de a folosi numele dvs. in relatie cu materialelepostate; garantati ca detineti sau controlati intr-o alta forma, dreptul deproprietate intelectuala asupra materialelor pe care le postati; ca materialelepostate nu violeaza nici una dintre conditiile de postare ale recenziilor,comentariilor, comunicarilor si alte forme de continut din parteautilizatorilor, ale _________________
__________________ are dreptul, dar nu obligatia de a monitoriza, edita sau sterge,orice tip de continut sau activitati ale utilizatorilor pe Site. ________________ nu este responsabil si nu isi asuma responsabilitatea pentru nici unul dintrematerialele postate de catre alte terte parti pe Site. _______________ are dreptulde a nu publica toate comentariile si articolele propuse de catre utilizatori.

11. Forta Majora
______________________, afiliatii sau/si in general furnizorii de produse sau servicii catre ________________ nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa _____________. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare aechipamentului tehnic de la _______________, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici,accesul neautorizat in sistemele ___________________, erorile de operare, precum si cazurile de forta majora stipulate de legislatia romana in vigoare.

12. Publicitatea
__________ poate afisa, in paginile sale, reclame la produsele din oferta sa precum si la produse ori servicii apartinand tertilor. Prin utilizarea ________________ si prin acceptarea Termenilor si Conditiilor de utilizare ale acestuia si a Politicii de confidentialitate, va exprimati in mod direct acceptul de a fidestinatarul acestor comunicari cu caracter comercial.

13. Reclamatii privind incalcarea legii referitoare la protejareaproprietatii intelectuale
_________________ respecta dreptul la proprietatea intelectuala a tertilor. Daca atiobservat ca Site-ul contine informatii care incalca dreptul acestora laproprietate intelectuala, va rugam sa ne trimiteti o instiintare la adresa de email: reclamatii[at]c-shop.ro, sau sa ne contactati la numerele de fax si telefon, sau la adresa de corespondenta, afisate la capitolul Despre noi din prezentulcontract.

XV. Legislatia aplicabila
Serviciile oferite de Societate prin intermediul _______________ sunt guvernate de dispozitiile legilor romane, cu precadere de Legea 365/2002 privind comertulelectronic, Ordonanta 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheiereasi executarea contractelor la distanta, HG 448/2005 si Directiva Europeana EC/96/2002,care reglementeaza regimul taxei pentru timbrul verde, aplicabil produselorelectronice.
Termenii si conditiile _______________ se supun legislatiei romane. In caz delitigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul __________.In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizatanterior, litigiile dintre Parti se vor supune rezolvarii instantelorjudecatoreasti competente de pe raza municipiului Bucuresti.

XVI. Prezentarea ofertei
____________ isi rezerva dreptul de a opera oricand, orice modificariasupra preturilor si datelor tehnice prezente pe site-ul ______________, fara o instiintare prealabila. Datele tehnice prezente pe site-ul ________________ au caracter informativ si nu reprezinta o obligatie contractuala. Fotografiile depe site-ul __________________ au caracter informativ si pot exista diferente intreacestea si produs.