Cum comand?

CUM COMAND?

Puteti comanda telefonic la nr afisat, prin e-mail sau online prin adaugarea produselor in cosul de cumparaturi.

Pentru comanda online selectati din categoria de produse din partea stanga sus a paginii produsul dorit, selectati cantitatea dorita

Sau prin utilizarea campului de cautare

In momentul cand gasiti produsul dorit adaugati in cosul de cumparaturi, va aparea mesajul

VA MULTUMIM, PRODUSUL A FOST ADAUGAT IN COSUL DE CUMPARATURI(, apoi aveti optiunea de Continua cumparaturile sau Finalizeaza comanda.

Daca exist un cupon de reducere trebuie introdus in caseta CLICK PENTRU INTRODUCERE CUPON REDUCERE

Urmatorul pas este butonul PASUL URMATOR, urmatoarele informatii

Datele de contact ale utilizatorului

Metoda de plata-card sau numerar

Comanda dumneavoastra este incheiata cu succes cand va este afisata (si trimisa pe e-mail) factura proforma corespunzatoare comenzii dumneavoastra cu stadiul "In curs de confirmare". In momentul procesarii comenzii de catre Artisan Ingredients, veti primi un e-mail prin care veti fi instiintat de noul status al comenzii "Comanda confirmata".

Cu ajutorul numelui de utilizator si a parolei introduse, puteti sa va autentificati pentru a vedea istoricul comenzilor sau stadiul comenzilor actuale, a modifica/sterge profilul dumneavoastra sau a face comenzi ulterioare fara a reintroduce datele de contact. Comanda telefonica Telefonand la 0371353805  un agent de vanzari Artisan Ingredients va va prelua comanda. Comanda prin email In sectiunea contact puteti trimite comanda dumneavostra folosind formularul "Trimite un mesaj" Seleclati departamentul: "Vanzari" Completati adresa dumnevoastra de e-mail Mesaj: completati datale dumneavoastra (nume, prenume, numar de telefon) si produsul/produsele pe care le doriti. Nu exista valoare minima pentru o comanda. Cum platesc ? Aveti la dispozitie mai multe metode de plata: Plata prin Ordin de plata. Plata se va face in baza facturii proforme trimise de Artisan Ingredients pe adresa de email asociata contului de pe care a fost plasata comanda. Livrarea produselor se face dupa confirmarea plati. specificat in document. Plata ramburs:  platesti in numerar la livrarea produselor.

Plata online cu cardul

La sediul nostru: numerar (optiune valabila doar pentru persoanele juridice).

Livrarea Livrarea produselor in Bucuresti pentru comenzile ce depasec valoarea 649 Ron inclusiv TVA se face GRATUIT.  In cazul comenzilor cu o valoare mai mica de 649 Ron inclusiv TVA  costul livrarii este calculat si afisat in cosul de cumparaturi in functie de greutatea coletului (primul Kg se taxeaza cu 8,33 RON iar Kg aditionale se taxeaza cu 0,83 RON/Kg.

Pentru livrarile in afara Bucurestiului pentru comenzile ce depasec valoarea 649 Ron inclusiv TVA se face GRATUIT. In cazul comenzilor cu o valoare mai mica de 649 Ron inclusiv TVA costul livrarii este calculat si afisat in cosul de cumparaturi in functie de greutatea coletului (primul Kg se taxeaza cu 11,31 RON iar Kg aditionale se taxeaza cu 0,83 RON/Kg.

WhatsApp chat