Shop

Silver glamour cold glazes
ianuarie 24, 2020
Cocoa Muffin MIx
martie 3, 2020
Show all

Pralin croquant chocolat

5.00 lei

Pastă crocantă cu migdale si fistic

Categorie:
Info Utile

Info Utile

Mod de utilizare

Se poate utiliza ca atare sau usor încălzită.

Textură

Pastă foarte vâscoasă

Gust

De fistic, crocant

Culoare

Fistic

Conditii de depozitare

La loc uscat si răcoros (15-25° C); după
desigilarea ambalajului, se produsul trebuie
păstrat în loc uscat si răcoros si folosit în scurt
timp.

Ambalaj primar

Găleată

Greutate

 4 kg

Originea produsului

Franta, Olanda

Producator

CSM International

Reteta

Reteta

Crocanttino

Strat crocant

Croquant Pistache                         650 g

Se încălzeşte uşor crema crocantă, se întinde

în strat de max. 0,5 cm şi se refrigerează

câteva minute.

Mousse de vanilie

Meister Sahnessa Neutral           50 g

Apă                                                     75 g

Aromă de vanilie                              5 g

Suldy                                                 250 g

                                                           

Jeleu de căpşune

Royal Delice Fraise                       200 g

Apă                                                     40 g

Se fierb ingredientele.

Umplere şi finisare

La baza paharului se montează bucăţi neregulate rupte din stratul de Croquant Pistache. Se toarnă mousse-ul de vanilie până aproape de terminaţia paharului şi se lasă câteva minute la rece. Se aplică un strat subţire de jeleu de căpşune. Se decorează după preferinţă cu fructe şi ciocolată.

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pralin croquant chocolat”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WhatsApp chat