parallax background

Dezvoltarea infrastructurii de cercetarepentru caracterizarea etanşarilor cu labirint rotativ - INFRASEAL


Obiectivul principal al propunerii de proiect complementar INFRASEAL il reprezinta extinderea capabilităților pentru investigații avansate, experimentale și numerice, in vedera caracterizarii fluxului de aer prin etansarile cu labirinti rotativi pentru motoarele cu performante ridicate.


Detalii Contact

INFRASEAL


Obiectivul principal al propunerii de proiect complementar INFRASEAL il reprezinta extinderea capabilităților pentru investigații avansate, experimentale și numerice, in vedera caracterizarii fluxului de aer prin etansarile cu labirinti rotativi pentru motoarele cu performante ridicate. Aceste capabilitati extinse sunt menite să ofere fundamentul cresterii gradului de utilizare si eficienta a demonstratorului Ultra-High Propulsive Efficiency (UHPE) validat de Clean Sky pentru piața aeronavelor cu rază scurtă/medie.


Mai exact, obiectivele proiectului propus sunt:

Despre proiect


INFRASEAL

Un vehicul de testare adecvat (TV) trebuie să testeze aceste configurații în timpul mai multor campanii de testare pentru a defini geometria finală a labirintilor, presiunile finale ale aerului, temperaturile finale ale aerului, distanțele radiale finale și turatia finală a rotorului.


Learn more

INFRASEAL

Aceste studii de maturizare vor conduce la definirea platformei de testare pentru diferitele configurații ale etansarilor cu labirinti rotativi pentru a determina caracteristicile pierderii de presiune pentru diferite viteze ale rotorului, diferite distanțe radiale și diferite temperaturi.


CITESTE MAI MULT


INFRASEAL

O buclă de integrare care vizează generarea de date funcționale pentru proiectarea într-un mediu reprezentativ al motorului va fi realizată pe parcursul anului 2019


CITESTE MAI MULT


INFRASEAL

Datele de exprimentare specifice care vor fi obținute prin testarea etansarilor cu labirinti rotativi vor fi utilizate pentru a completa previziunile modelului numeric, in scopul efectuarii unei analize finale


CITESTE MAI MULT
Buy now