"EMsia Construction Koncept" este un grup de firme cu capital romanesc ce activeaza in domeniul constructiilor rezidentiale si imobiliare. O vasta experienta in domeniu cu proiecte finalizate cu succes!


 

EMsia Construction Koncept


Construim cu drag pentru preferintele si satisfactia clientilor! Finisaje de calitate superioara! Investitie sigura!Suntem atenti la nevoile clientilor nostri si lucram in permanenta la imbunatatirea serviciilor oferite.

 
 
 
Suntem dedicati si deschisi sa raspundem nevoilor clientilor nostri!
Parerile clientilor
 • Livia T.
  Pentru mine profesionalismul si-a schimbat definitia de cand l-am cunoscut pe dezvoltator. Casele sunt construite cu materiale de calitate, durabile si arata foarte bine.
  Livia T.
 • Miruna P.
  Servicii exceptionale, dezvoltatorul este foarte amabil, iti raspunde la orice curiozitate, te ajuta sa faci o alegere corecta. Recomand!
  Miruna P.
 • Claudiu C.
  Siguranta si confort!
  Claudiu C.
 • Popa M.
  Am cumparat una dintre aceste case pentru familia mea. Totul este facut cu bun gust si calitate. De abia asteptam sa ne mutam cu copiii!
  Popa M.
 • Marius T.
  Am cumparat o casa in ansamblul rezidential Cecilia, mai avem cateva finisaje si abia asteptam sa ne mutam :)
  Marius T.
 • Ispas M.
  Recomand, calitate si profesionalism, multumim!
  Ispas M.
 • Ionescu R.
  Noi am cumparat una dintre aceste vile si a fost totul gata la timp: finisajele, centala, materialele, ferestrele, totul este de calitate si bine lucrat. Suntem foarte multumiti si de relatia si comunicarea cu dezvoltatorul. Abia asteptam sa ne mutam!
  Ionescu R.

Doresti sa afli mai multe despre proiectele noastre? Programeaza o vizionare!

Stim cat de importanta este locatia aleasa de client pentru locuinta de vis de aceea ne alegem cu grija locurile in care construim.
In principiu alegem zonele linistite, sigure, cat mai aproape de natura si usor accesibile.