parallax background
 
EMsia Construction Koncept

Povestea noastra

100%

Profesionalism

Totul a pornit de la dorinta de a construi o casa de vis care sa imbine calitate-confort-pret correct. Prin unirea mai multor firme am reusit sa cream locuinte premium care se incadreaza perfect in preferintele clientilor. Seriozitatea si calitatea sunt caracteristici care ne reprezinta!

In acesta perioada, de la infiintare si pana in prezent, cele trei valori mentionate au fost cele dupa care ne-am construit activitatea, iar rezultatul consta in zeci de clienti multumiti si multitudinea de recomandari venite din partea acestora

 
EMsia Construction Koncept

Despre noi

Dezvoltator rezidential cu o vasta istorie a constructiilor rezidentiale in Bucuresti si Ilfov.

Caracteristicile principale ca si dezvoltator sunt seriozitate si grija fata de client avand o reputatie pentru asigurarea calitatii superioare si a serviciilor impecabile.

Totul este gandit astfel incat sa ai parte de intimitate, confort, spatii pentru musafiri, pentru repaus, dar si spatii pentru depozitare.


Construim dupa cele mai exigente standarde, cu materiale moderne si inovative avand o structura antiseismica.Totul este gandit sa ofere o experienta unica a locuirii prin finisaje de calitate, ferestre generoase cu vederi panoramice si facilitati complete.


"EMsia Construction Koncept" este un grup de firme cu capital romanesc ce activeaza in domeniul constructiilor rezidentiale si imobiliare.