planner-home-video-bg
planner-home-play

O inregistrare video de calitate?


Multi oameni care lucreaza in acest domeniu va spun ca folosesc camere profesionale, dandu-va o multime de detalii tehnice despre echipamentul aflat sau nu in dotare. Scopul nostru este sa aveti o inregistrare video de calitate, ceea ce inseamna ca materialul final pe care vi-l prezentam este la fel de usor de vizionat ca oricare dintre programele unui post de televiziune.

Folosim camere video HD


Care pot filma atat in formatul standard cat si in HD. Noul format 16:9 ofera o viziune mult mai apropiata de cea a ochiului uman. Intotdeuna folosim trepiedul pentru a inlatura senzatia neplacuta de miscare a imaginii. Multumita microfoanelor suplimentare fara fir, veti auzi impecabil ambianta si, de ce nu, soaptele dvs.


  • o filmare dinamica
  • imagini filmate de pe trepied, fara schimbari de culoare, luminozitate sau claritate,
  • un montaj fara efecte de prost-gust
  • un sunet fara distorsiuni
  • un dvd prezentat intr-o maniera profesionala
  • un cameraman care va filma tot timpul, fara a gasi tot felul de scuze, pentru a capta momentele cele mai importante ale nuntii dvs

Pachete

Fiind o prezenta discreta, vom putea surprinde intr-un mod natural momentele speciale care se desfasoara in jurul nostru. Puteti sta linistiti, invitatii, familia si prietenii nu ne vor simti prezenta. Luminile orbitoare nu vor strica atmosfera speciala a nuntii. De la emotiile traite de mire la vederea miresei si pana la aruncarea buchetului, vom surprinde toata energia si emotia acestei zile unice.
Dupa inregistrarea nuntii, o vom monta atent in stilul nostru unic, cinematografic. Nu se vor folosi efecte speciale sau tranzitii animate care pot strica atmosfera filmului. Diferitele momente vor fi alaturate in asa fel incat sa reflecte pasiunea si emotia traite in ziua nuntii dumneavoastra. DVD-ul montat va fi facut nu doar pentru a va spune povestea, ci si pentru a va atinge sufletul.

Amintiti-va de ziua nuntii intr-un mod in care arta si realitatea coincid.


NUNTI ORGANIZATE IN 2018-2019

ANGAJATI PROFESIONISTI

CLIENTI SATISFACUTI ANUAL

INVITATI PLACUT SURPRINSI

Cele mai recente nunti

SUNA ACUM

0764.787.980

Call Now Button