Despre noi


Nadiman Exim S.R.L.Compania noastra activeaza in domeniul sistemelor de securitate pentru autovehicule din anul 1997, fiind reprezentantul unic al firmei VISION in Romania.

De asemenea, incepand din luna Iulie 2002 compania noastra a devenit reprezentantul unic in Romania al firmei FONDMETAL, unul dintre cei mai importanti producatori de jenti auto din aliaj usor din Europa.

 

Distingandu-se prin dinamism si o politica orientata catre client, compania noastra s-a extins rapid, in prezent ea deservind peste 70 de firme importante din intreaga tara.
Dezvoltarea importanta a firmei noastre intr-un timp scurt se datoreaza experientei acumulate in decursul a 20 de ani de activitate in domeniul accesoriilor auto, experienta formata in tarile Europei Occidentale.
Politica si activitatea noastra sunt construite pe principiul calitatii produselor pe care le distribuim si pe acela al calitatii ireprosabile a serviciilor. Calitatea produselor este atestata de certificate, iar calitatea serviciilor de clientii nostri care au ramas alaturi de noi in decursul timpului.
In orice moment echipa noastra de experti in sisteme de securitate pentru autovehicule si accesorii auto va sta la dispozitie.
Calitate, promptitudine, profesionalism, servicii ireprosabile. Intr-un cuvant NADIMAN

Suna acum