Servicii

Echipa profesionista

Colaboram cu ingineri, sefi de echipa de santier, arhitecti

10 ani de experienta

Va garantam punctualitate, seriozitate, calitate si efectuarea unei foarte bune lucrari.

SUPER OFERTA

Foraje puturi

Foraje puturi apa industriale in toata Romania, in orice tip de sol, cu orice diametru tubate cu PVC.

Executam foraje puturi apa, denisipari, foraje la adancime in Bucuresti, Ilfov, Iași, Giurgiu, Teleorman, Dambovita, Prahova, Dolj, foraje puturi Braila, Galati, Iasi, Vaslui cat si in toata tara. La noi gasiti ceea ce vreti, foraje puturi bine executate, la termen si profesional. Lucrul MANUAL


Executam foraje puturi in orice tip de sol, de orice duritate si la orice adancime oriunde in Romania. Venim cu toate operatiile si materialele necesare executiei de foraje puturi.

Denisipari puturi

Firma noastra executa lucrari complexe de denisipare puturi de mica, medie si mare adancime, decolmatari si reabilitari foraje, igienizari, clorinari si tratare in vederea potabilizarii.

Cresterea nivelului nisipului in interiorul putului duce in prima faza la cresterea cantitatii de nisip evacuate in apa extrasa, uzura prematura a pompei, iar apoi la colmatarea acestuia. Printre cauzele de inisipare ale putului enumeram: exploatarea neadecvata a putului, pietris necorespunzator introdus in jurul filtrelor, alegerea gresita a fantelor filtrelor, etc.

Denisiparea reprezinta procesul prin care particulele mici de nisip sunt extrase din stratul de apa si eliminate prin pompare intensa cu pompa mamut, la un debit marit, iar particulele mai mari raman in jurul coloanei filtrante a putului, formand un filtru natural, permitand apei sa fie exploatata cu un aspect limpede, fara impuritati.


Prin denisipare se obtine o crestere a debitului de apa, permeabilitate crescuta in zona filtranta a forajului, iar apa exploatata din put va avea un aspect limpede, fara impuritati.

Disponibilitate 24 / 7 +40 (760) 446 084

Call Now Button