339
home,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-339,bridge-core-2.5.7,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-24.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-5

Constructii la rosu

Suntem adevarati profesionisti si cand vine vorba de constructii case la rosu! Altfel spus, indiferent de proiect, pornim la drum cu urmatoarele atuuri: simt de raspundere, implicare si profesionalism.

Montaj gresie si faianta

Bucură-te o perioadă indelungată de gresia și faianța aleasă pentru căminul tău și optează pentru rezultate de cea mai înaltă calitate.

Realizare tencuieli si sape

Sapa se foloseste pentru egalizarea suprafetelor interioare, dar si a celor exterioare, fiind o baza pentru montarea gresiei, parchetului, granitului, linoleum-ului, mochetei, dar putand reprezenta si stratul final, in functie de utilizarea constructiei.

Despre noi

În 20 de ani de experiență am finalizat numeroase proiecte de succes!

Firma noastră este specializată în amenajări interioare și realizăm: sape, tencuieli, zugrăveli, placare cu rigips, montaj gresie și faianță, montaj izolație termosistem, montaj parchet, montaj granit, montaj marmură, montaj și execuție șeminee din marmură.

 

Oferim consultanță gratuită și cele mai bune sfaturi în alegerea materialelor cu cel mai bun raport preț calitate.

 

Toate lucrările executate de noi beneficiază de garanție de bună execuție.

Testimoniale

789

Proiecte finalizate

20

Ani de experienta

983

Clienti fericiti

27

Muncitori calificati

Contacteaza-ne acum pentru detalii!

Call Now Button