Filmari nunti De la emotiile traite de mire la vederea miresei si pana la aruncarea buchetului, vom surprinde toata energia si emotia acestei zile unice. Dupa inregistrarea nuntii, o vom monta atent in stilul nostru unic, cinematografic.
s

O viziune videojurnalistica

Amintiti-va de ziua nuntii intr-un mod in care arta si realitatea coincid. Nunta va fi plina de momente unice iar o filmare si un montaj profesional sunt o investitie care se va recupera de multe ori in timpul vietii.  Vom munci alaturi de dumnevoastra pentru a va da un film unic, combinand pasiunea, cea mai inalta tehnica si experienta noastra cu gusturile si asteptarile dumneavoastra.

O poveste „spusa” frumos..

O inregistrare video de calitate!?

 

Multi oameni care lucreaza in acest domeniu va spun ca folosesc camere profesionale, dandu-va o multime de detalii tehnice despre echipamentul aflat sau nu in dotare. Scopul nostru este sa aveti o inregistrare video de calitate, ceea ce inseamna ca materialul final pe care vi-l prezentam este la fel de usor de vizionat ca oricare dintre programele unui post de televiziune.
Folosim camere video HD (inalta definitie), care pot filma atat in formatul standard cat si in HD. Noul format 16:9 ofera o viziune mult mai apropiata de cea a ochiului uman. Intotdeuna folosim trepiedul pentru a inlatura senzatia neplacuta de miscare a imaginii. Multumita microfoanelor suplimentare fara fir, veti auzi impecabil ambianta si, de ce nu, soaptele dvs.

Montaj

 

Acest procedeu este esential in limbajul televizual. Prin montaj se pun in evidenta anumite momente, se creeaza un ritm al filmului, dar mai ales un fir epic, o povestire. Montajul nu inseamna o multitudine de efecte, tranzitii si texte aplicate fara rost.

Coloana sonora

Montajului i se adauga si o coloana sonora, tinand cont si de preferintele dvs. muzicale. Vom folosi muzica doar pentru a anima meniul, Intro-ul si alte cateva momente, in rest se va pastra sunetul captat in timpul filmarii.

Pe scurt, iata ce va punem la dispozitie:

– o filmare dinamica
– imagini filmate de pe trepied, fara schimbari de culoare, luminozitate sau claritate
– un montaj fara efecte de prost-gust
– un sunet fara distorsiuni
– un dvd prezentat intr-o maniera profesionala
– un cameraman care va filma tot timpul, fara a gasi tot felul de scuze, pentru a capta momentele cele mai importante ale nuntii dvs.

In ziua nuntii, veti dori ca cineva cu experienta si creativitate sa realizeze filmul nuntii. Nu suntem singurii care putem facem lucrul acesta dar credem ca suntem unici prin stilul filmarii si al montajului: miscare dinamica, montaj ritmic si atentie pentru detaliu. Am terminat Facultatea de Cinematografie, Specializarea Imagine de film si tv.

 

Sunt student la master, specializarea „Programe Audiovizuale”  – UNATC. Lucrez ca Director de Imagine la TVR. Am avut prilejul de a lucra cu oameni foarte buni din televiziune si firme de productie. Impreuna am realizat filme documentare, emisiuni muzicale, videoclipuri, reportaje, anchete si cateva spoturi publicitare.

 

Consider ca am cea mai frumoasa meserie din lume, deoarece fac ceea ce-mi place.
Cateva dintre filmele  a caror imagine am realizat-o au primit recunoasteri interne si internationale.

s

Cel mai recent proiect

Combinarea creativitatii, a stilului unic de filmare si al montajului ritmic ne-a permis sa depasim asteptarile clientilor.

 

Nunta va fi plina de momente unice iar o filmare si un montaj profesional sunt o investitie care se va recupera de multe ori in timpul vietii. Vom munci alaturi de dumnevoastra pentru a va da un film unic, combinand pasiunea, cea mai inalta tehnica si experienta noastra cu gusturile si asteptarile dumneavoastra.

Call Now Button