PoeMedica

Centrul medical Poemedica – sănătatea ta, pasiunea noastră!

Despre centrul medical PoeMedica

Am creat PoeMedica pentru pentru dumneavoastra. Suntem o echipa de profesionisti devotati, mereu entuziasti, seriosi si onesti cu pacientii nostri. Pentru noi medicina continua sa fie o arta. Punem in slujba sanatatii dumneavoastra toata stiinta medicala acumulata de fiecare dintre noi la cursuri si specializari permanente.
Va stam la dispozitie pentru a va asigura informatiile medicale de care aveti nevoie si pentru a creste calitatea vietii dumneavoastra. Rezultatele muncii si dedicarii noastre se recunosc in adresabilitatea mereu in crestere a centrului medical, de-a lungul celor  15 ani de cand existam si in aprecierile pe care dumneavoastra ni le faceti.

Centrul medical PoeMedica va ofera servicii medicale de inalta calitate, gratie echipei de medici specialisti si a aparaturii performante. Situat in mijlocul unui cartier dens populat, centrul medical PoeMedica este alegerea evidenta pentru locuitorii zonei de sud vest a capitalei care sunt in cautarea de servicii medicale de calitate in specialitatile  obstetrica – ginecologie, recuperare medicala, ecografie , sau servicii de laborator. Ne recomanda experienta indelungata a specialistilor, formatia didactica a multora dintre ei , medicii tineri, bine pregatiti si dornici de afirmare dar si aparatura moderna, performanta. Gasiti AICI lista serviciilor medicale din cadrul centrului nostru.

Calitate0%
Seriozitate0%
Profesionalism0%
Implicare0%

Centrul medical PoeMedica va ofera servicii medicale de inalta calitate, gratie echipei de medici specialisti si a aparaturii performante. Situat in mijlocul unui cartier dens populat, centrul medical PoeMedica este alegerea evidenta pentru locuitorii zonei de sud vest a capitalei care sunt in cautarea de servicii medicale de calitate in specialitatile  obstetrica – ginecologie, recuperare medicala, ecografie , sau servicii de laborator. Ne recomanda experienţa indelungata a specialistilor, formatia didactica a multora dintre ei , medicii tineri, bine pregatiţi si dornici de afirmare dar si aparatura moderna, performanta.

Medicina necomerciala

Practicam o medicina necomerciala care respecta protocoale medicale din ţarile cu medicina moderna.

Analize

Asiguram recoltarea analizelor medicale necesare stabilirii rapide a tratamentului iar centrul beneficiaza de cadre medii bine pregatite, cu experienta medicala dar si in ceea ce priveste comunicarea cu pacientul.

CASMB

Avem de asemenea contract cu CASMB pentru consultatii si tratamente de specialitate.