TRACTARIAUTO.RO TRACTARI AUTO TRACTARIAUTO.RO TRACTARI AUTO
tractariauto.ro

servicii

tractari auto

Oferim servicii de tractare auto si asistenta rutiera in Bucuresti, dar si in tara.

service mobil

Oferim servicii de tractare auto si asistenta rutiera in Bucuresti, dar si in tara.Servicii de diagnoza auto, vulcanizare, mecanica.

transport extern

Oferim servicii de tractare auto si asistenta rutiera in Bucuresti, dar si in tara.Transportam in siguranta orice tip de autoturism din tarile din Europa.

transport utilaje

Oferim servicii de tractare auto si asistenta rutiera in Bucuresti, dar si in tara.Oferim servicii de transport utilaje de mare tonaj in tara, dar si in afara.

alimentare gresita carburant

Dacă ai alimentat greșit nu porni motorul, suna la o firma autorizata RAR pentru serviciu.

service auto

Daca prin deplasarea la service mobil, se constata probleme grave ale autovehicului, iti putem tracta masina pana la service ul nostru.

Tractari masini avariate

Avem furca hidraulica pentru supendarea masinii, dar si axa Dolly in cazul cutiilor de viteze blocate.

transport utilaje

Oferim servicii de tractare auto si asistenta rutiera in Bucuresti, dar si in tara.Oferim servicii de transport utilaje de mare tonaj in tara, dar si in afara.

Parerile clientilor nostri

Suna acum pentru detalii

920

Tractari reusite

180

Remorci inchiriate

514

Colete trimise

1500

Clienti multumiti

tractariauto.ro

cine suntem noi?

Suntem o firma de tractari auto si asistenta rutiera in Bucuresti care ofera o gama larga de servicii complete la preturi imbatabile. Suntem alaturi de voi non-stop deoarece stim ca neplacerile si evenimentele nefericite din trafic nu pot fi preconizate. Lucram pe toate planurile pentru a raspunde asteptarilor tale si te asiguram ca vei face o alegere buna apeland la noi. Avem o experienta de peste 6 ani in acest domeniu, 6 ani in care am reusit sa multumim sute de oameni. Suntem orientati catre client, deoarece dorim sa realizam o legatura de lunga durata cu acestia.

Preturi de la 90 de lei!

Call Now Button